Enter your keyword

Invitații de Nuntă – Cele Mai Inedite și Elegante Tendințe ale Anului 2018

Invitații de Nuntă – Cele Mai Inedite și Elegante Tendințe ale Anului 2018

Invitații de Nuntă – Cele Mai Inedite și Elegante Tendințe ale Anului 2018

Alegerea temei și a locației sunt primele hopuri peste care trebuie să treceți atunci când vă planificați nunta. Odată aceste probleme rezolvate, preocupările și gândurile voastre se vor îndrepta către invitațiile de nuntă. Acestea au puterea magică de a-i face pe destinatari să se simtă speciali, oferindu-le și mici indicii cu privire la stilul petrecerii care va avea loc în ZIUA CEA MARE.

Aveți nevoie de timp și răbdare deoarece identificarea invitației perfecte nu se rezumă doar la a selecta un font drăguț, o fundiță colorată și câteva cuvinte predefinite. Există reguli și trenduri pe care este necesar să le luați în considerare dacă doriți să oferiți celor dragi o experiență uluitoare.

Lăsăm regulile în seama organizatorilor de nunți și ne vom ocupa de tendințele care vor guverna universul papetăriei de nuntă în următoarele luni.

Invitații Haioase

Pe podium anul trecut, tot premiante și în acest an. Dacă dați tonul distracției oriunde mergeți, sunteți optimiști și veseli mereu, un text amuzant și un design colorat vi se vor potrivi asemeni unei mănuși.

Adepții gândirii „viața este un joc, deci nu o lua în serios mereu” vor aprecia ironia fină a invitației pe care noi am numit-o simplu și fără pretenții Sticla”.

Pasionații de călătorii, excursii sau expediții montane pot opta pentru modele „Travel”, „Passport” sau „Airline”.

Invitații de Lux cu Parfum și Caligrafie de Epocă

Caligrafia a fost mereu un semn al distincției și al gusturilor delicate. În plină eră digitală, vechea artă a literelor frumos conturate fascinează multe cupluri pe cale să spună acel răspicat „DA”. Aspectul este mai elegant și mai puțin încărcat dacă doar data și numele principalilor „actori” primesc faimoasele înflorituri.

Jennifer” și „Charlote” aduc aminte de șarmanta, sofisticata și efervescenta „La Belle Époque” cu ale sale baluri grandioase, serate idilice și bătăi cu flori la șosea.

Foarte populare sunt și invitațiile care au incorporate mostre din scrisul de mână al viitorilor soți. În acest fel, textul primește o puternică notă personală. Expresiv și romantic este noul obicei al mirilor de a-și utiliza propria caligrafie pentru a așterne pe hârtie numele jumătății lor.

Invitații cu Monograme

Acestea sunt ideale pentru a servi drept mesageri ai unui eveniment nupțial desfășurat într-un cadru rafinat cu accente nobiliare. Monogramele moderne sunt elemente care au o mare încărcătură emoțională, fiind o adevărată oglindă a individualității cuplului.

Modelul „Cherry” este cel mai bun exemplu al manierei în care „ceva vechi, ceva nou și ceva personal” se împletesc în mod armonios pentru a anunța triumful iubirii.

Invitații Rustic Chic

Folclorul și tradițiile diverselor națiuni sunt un izvor nesecat de inspirație pentru designeri. Noi vă punem la dispoziție invitația „Tradițional” (cum puteţi vedea în prima imagine de sus) cu fundă tricoloră și motive specifice portului popular românesc.

Invitații în Acuarele

Artistice, grațioase și fermecătoare, invitațiile în acuarele introduc într-un mediu boem, dominat de poezie, nuanțe strălucitoare și acorduri muzicale care vrăjesc. Florile preferate, un peisaj de basm sau chiar locul unde se va desfășura nunta pot împodobi cartonul mat.

Invitații în Stil Minimalist

Invitațiile în linii simple, drepte și cu decorațiuni subtile sunt specifice curentului minimalist, admirat tot mai mult de către cei care își unesc destinele. Hârtia de calitate superioară este esențial pentru a-i impresiona pe invitați. Un plus de originalitate se obține prin aplicarea unui sigiliu.

Invitații Legate cu Fundă

Invitațiile, înfășurate cu o bandă gingașă din catifea, mătase sau voal și legate frontal cu o fundă, sunt o adevărată dovadă a bunului-gust. Puține sunt șansele ca acestea să intre într-un con de umbră în viitorul apropiat.

Indiferent de modelul ales, invitația de nuntă reprezintă o dovadă de necontestat a personalității voastre, dar și a atenției pe care o acordați acestui moment crucial din viața voastră.

Sunteți gata să vă puneți imaginația la încercare și să conturați alături de noi invitații memorabile? Veți găsi minunate surse de inspirație pe www.studiouldeinvitatii.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published.