La „Studioul de Invitații” vei găsi o echipă dinamică, creativă și entuziastă. Iubim culorile, ne pasionează tot ceea ce este frumos și tratăm cu maximă seriozitate fiecare comandă. Muncim cu pasiune și încercăm zilnic să atingem perfecțiunea deoarece dorim să oferim produse, amintiri și experiențe speciale celor care au încredere în noi.

Acum zece ani am început să ne scriem povestea, pornind de la un vis, o idee venită de nicăieri la ceas de seară. Prima dată am așternut pe hârtie un rând, apoi o pagină, apoi un capitol și am ajuns la tomuri pline cu aventuri, provocări, curaj și proiecte deosebite.

Misiunea noastră este să transformăm modul în care oamenii își vestesc evenimentele încărcate de emoții, clipele emblematice și momentele duioase. Într-o lume a digitalului, plină de felicitări și urări electronice, invitațiile noastre aduc aminte de vremurile când comunicarea scrisă era ridicată la rang de artă.

Utilizăm texte cu mesaje individualizate, grafică excepțională și un design delicat pentru a ne defini, diferenția și crea o puternică legătură între clienții noștri și cei dragi lor.

Oferta noastră include:

  • rafinate invitații de nuntă
  • jucăușe invitații de botez
  • originale seturi pentru nuntă sau botez
  • dulci sau haioase mărturii
  • nostalgice albume foto
  • elegante cărți de oaspeți
  • simpatice căsuțe pentru bani

Noi propunem un model, dar tu ai posibilitatea să îl personalizezi, să îi adaugi noi elemente decorative, să alegi culorile și dimensiunile astfel încât totul să corespundă cu invitația pe care ți-ai imaginat-o încă din copilărie.

Studioul cu Invitații” este unic în multe privințe. Ne-am conturat un mediu de lucru plăcut, care ne permite să ne exprimăm ideile în voie și să trecem granița dintre real și imaginar ori de câte ori putem. Lucrăm cu spor și părerea fiecăruia contează.

Suntem mereu atenți la inovațiile în domeniu, încercăm să le înțelegem și apoi să ni le însușim. Facem toate aceste eforturi deoarece vrem să avem un portofoliu autentic și diversificat, care să satisfacă gusturile celor mai pretențioși miri sau ale celor mai exigenți părinți.

Creștem continuu mulțumită curiozității și capacității noastre de a ne bucura asemeni unor copii de fiecare produs pe care îl realizăm. Evident, nu am fi ajuns aici fără acei oameni minunați care ne-au apreciat însuflețirea, eforturile și atenția la detalii.

Te invităm în studioul nostru vesel ca să ne cunoști și să creionăm împreună primul pas către o petrecere desprinsă din basme.

Contact

ORAR

Luni – Vineri: 09.00 – 18.00

Sâmbătă: 09.00 – 13.00

Duminică: Închis

E-mail

art_studio_iasi@yahoo.com

TELEFON

(+40) 332 456 975

Intreabă-ne orice: